Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@18:30:24 GMT

جشن پیروزی بر شگفتی‌سازان ایران در توییتر

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۲۲۵۷

جشن پیروزی بر شگفتی‌سازان ایران در توییتر

به گزارش "ورزش سه"، پس از یک مبارزه بسیار سخت و هیجان انگیز لهستان توانست ٣-٢ ایران را شکست دهد. فشار هواداران هم نقش مهمی در این جدال ایفا کرد اما در نهایت لهستان جواز حضور در نیمه‌نهایی را کسب کرد تا رقیب آمریکا شود.

ایران با یک تیم کاملا متحول شده، جوان و البته با یک مربی ایرانی پا به مسابقات گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته اول مرحله گروهی بسیاری از این تیم ناامید شده بودند اما هر چه تورنمنت پیش رفت، همین جوان ها نشان دادند که چه آینده جذابی در انتظار آن ها و والیبال ایران است؛ تا جایی که حالا تیم اول رنکینگ جهانی بعد از پیروزی سخت برابر ما سر از پا نمی‌شناسد.

بیشتر نگاه هواداران تیم ملی والیبال لهستان به کمیل سمنیوک بوده که عملکرد درخشانی از خود ارائه داد. همچنین کارول کلوس، سرعتی زن این تیم که بعد از ورود به زمین شرایط را به سود لهستان تغییر داد.

واکنش حساب رسمی فدراسیون والیبال لهستان هم در نوع خود جالب توجه بود. جایی که اکانت رسمی آن ها نوشت: "چه مسابقه ای بود. ما ایران را ٣-٢ بردیم و شنبه شب بازی نیمه نهایی را برگزار می‌کنیم."

یکی از کارشناسان والیبال لهستان یعنی یاکوب بالکرزاک نیز نوشت: "هر اتفاقی که در دو ساعت گذشته در بولونیا رخ داده چیز خارق‌العاده ای نیست‌. ما ایران را شکست دادیم و در نیمه نهایی هستیم. در تصویر هم آقای قهرمان (کمیل سمنیوک) را تماشا می کنید."

یاکوب بدنورک که مدال برنز لیگ ملت‌ها را در کارنامه دارد، هنگام پیروزی ایران در ست دوم نوشت: "نتیجه ۲-۲ است اما انگار ما در گوشه ای ایستاده ایم و فقط از خود دفاع می‌کنیم."

بدنورک اما در ادامه و بعد از برد لهستان موضع خود را تغییر داد و نوشت: "چقدر جذاب، ایران فکر می کرد که ما در حال فروپاشی هستیم اما مانند یک ققنوس از زیر خاکستر برخواستیم. رئیس کارول کلوس هم فوق العاده بود.

"

ماکیژ والاسک، کارشناس رادیو ZET هم اعصاب خوردی خود از مصاحبه بین ست ها را این‌گونه نشان داد: "گربیچ بیشتر نگران مصاحبه بین ست هاست. چه احتیاجی به این کار است؟ برای چه؟"

والاسک همچنین در مورد ست پنجم نوشت: "بازگشت فوق العاده ما بعد از ست چهارم یک اتفاق زیبا بود‌ و امروز کارول بوترین بهترین جایگزین مسابقه بود. برزیلی ها و هلندی ها چمدان های خود را بستند و ما به ایران دستور دادیم که فرش های خود را بپیچد."

رافائل اسمولینسکی، سردبیر SportoweFakty هم عملکرد فوق‌العاده کارول بوترین را مورد توجه قرار داد و به نوعی تاکید کرد که این بازیکن نسخه ایران را پیچید.

مارسین گالازکا، کارشناس لهستانی هم اعتراف کرد که کورک در اوایل مسابقه به شکل شگفت انگیزی توسط ایران مهار شد. او نوشت: "اسلونی در ۴ ست دو بار کورک را دفاع کرد، در حالی که اسفندیار در یک ست پنج بار این کار را انجام داد."
او همچنین در ادامه عملکرد اسلیوکا را پاسخ دندان شکنی به افرادی که از این بازیکن متنفر هستند، دانست.

گالازکا بعد از ست پنجم از عملکرد کمیل سمنیوک نیز اینگونه تمجید کرد: "لهستان قبل از وقت استراحت ۴ امتیاز؛ سمنیوک قبل از وقت استراحت ۴ امتیاز. رئیس."

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی والیبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار

به گزارش «مبلغ»، استاد شهید مرتضی مطهری در کتاب داستان راستان درباره فلسفه نوشته شدن کتاب توحید مفضل که نام دیگر آن دانستنی های شگفت انگیز خلقت است، می نویسد: یک روز «مُفضل بن عُمر جُعفی» از پیروان امام صادق (ع) در مسجد النبی دید که سر و کله شخصی به نام « ابن ابی العوجاء» پیدا شد که به مادیگرایی و بی دینی معروف بود.

در کنار حرم رسول خدا (ص) با دوستانش به گفت و گو نشست و گفت که هنوز نتوانسته معمای شخصیت پیامبر (ص) را حل کند و اعتقاد خود را مبنی بر این که تدبیر و تقدیری در عالم خلقت در کار نیست بیان کرد و مفضل با شنیدن این اهانت ها طاقت نیاورد و او را دشمن خدا خواند و با عصبانیت با او سخن گفت.

ابن ابی العوجاء که مفضل را نمی شناخت، به او گفت اگر از متکلمین هستی، بیا روی اصول و مبانی کلامی با هم بحث کنیم و اگر واقعا دلائل قوی داشته باشی ما از تو پیروی می کنیم و اگر از یاران جعفر بن محمد هستی، بدان که او با ما این گونه سخن نمی گوید. چون او هرگز با ما تندی نمی کند و عصبانی نمی شود. بلکه سخنان ما را با کمال بردباری و متانت گوش می کند و آنگاه با جمله هایی کوتاه و پر مغز خود، چنان راه را بر ما می بندد که قدرت فرار از ما سلب می شود.

روایت یک دیدار و گفت وگو
مفضل به خانه امام صادق (ع) رفت و موضوع را بیان کرد و اینگونه شد که امام ششم در آن دیدار، سلسله دروس توحیدی را در چهار بخش برای او بیان کرد تا در مقابل افراد بی دین بتواند با استدلال پاسخ دهد. حاصل این دیدار مفضل طی  چهار روز از صبح تا ظهر، کتابی شد به نام «توحید مفضل» که از جامع ترین بیان ها در حکمت آفرینش است.

عبرت بگیر از وضعیت کودک
امام صادق پس از بیان نکاتی درباره توحید، به آفرینش انسان و شگفتی های کودکان اشاره کرد و فرمود: اگر فرزند، دانا و عاقل متولد می شد، هر آینه دنیا در نظرش بسیار غریب می نمود و حیران می ماند. چون هر چیزی را که می دید، نمی دانست و بر او مسائل عجیب و غریبی از اختلاف شکل های جهان و پرندگان و چهار پایان و غیر آنها و ساعت به ساعت و روز به روز وارد می شد که مانند آنها را مشاهده نکرده بود.

وضعیت نادانی کودک
امام صادق در ادامه به مفضل فرمود: عبرت بگیر برای این وضعیت کودک، از حال کسی که او را اسیر کنند و از شهری به شهری برند و او عاقل باشد مانند فردی حیران که وحشت می کند، با آن که اوضاع شبیه به آنها را بسیار دیده است و کسی را که در کودکی و نادانی اسیر کنند سخن و ادب زودتر می آموزد از کسی که در دانائی و بزرگی او را اسیر کنند. اگر انسان عاقل متولد می شد، خواری در خود می دید. چون متوجه می شد که نمی تواند راه برود و دیگران او را بر دوش می گیرند و در گهواره می خوابانند و بر رویش پتو می اندازند.

شیرینی های کودکانه
آن حضرت همچنین فرمود: اگر نوزاد به صورت انسانی دانا و کامل متولد می شد، آن شیرینی کودکانه را نداشت و لذا اول که به دنیا می آید، نادان و غافل است از آنچه اهل دنیا در آن هستند و اشیاء را ملاقات می کند با ذهن ضعیفی و معرفت ناقص و روز به روز اندک اندک در دیدن هر چیز و ورود هر حال معرفتش زیاد می شود، و به امور غریبه الفت می گیرد و بر احوال مختلف معتاد می شود و به تدریج از حد تأمل و حیرت به مرتبه ای می رسد که به عقل خود تصرّف و تدبیر و چاره امور معاش خود می کند و عبرت می گیرد از احوالی که مشاهده می نماید و به سهو و غفلت مبتلا گردد و به طاعت و معصیت مکلّف می شود.

لذت تربیت کودکان
امام صادق (ع) به مفضل فرمود: اگر نوزاد در حین ولادت عقلش کامل و اعضایش قوی می بود و در کار خود استقلال داشت، حلاوت تربیت اولاد از بین می رفت و مصلحتی که پدر و مادر برای تربیت فرزندان درنظر می گرفتند، محقق نمی شد و بدان حکمتی در این تربیت است که بعد از احتیاج پدر و مادر به تربیت، اینگونه می شد که پدران و فرزندان به یکدیگر الفت نمی گرفتند. زیرا فرزندان از تربیت و محافظت پدر و مادر بی نیاز می بودند. پس در همان ساعت که از مادر متولد می شدند از ایشان جدا می شدند و دیگر کسی پدر و مادر خود را نمی شناخت.

گریه کردن کودکان
گریه کردن کودکان نیز حکمت هایی دارد که امام صادق (ع) به شاگرد خود املا کرده و فرمود: در مغز نوزاد رطوبتی وجود دارد که اگر بماند، دردهای بسیاری مانند نابینایی را ایجاد می کند. پس گریه نوزاد، این رطوبت را از سرش خارج می کند و باعث صحّت بدن و سلامتی چشم هایش می شود. پس اگر نوزاد گریه می کند و پدر و مادر از این منافع آگاهی ندارند و لذا تلاش می کنند تا کودک را ساکت کنند درحالی که نمی دانند گریه برای او بهتر است.

آب دهان کودکان
نکته دیگری که امام صادق (ع) به حکمت آن اشاره کردند، سرازیر شدن آب دهان نوزاد بود که فرمود: آبی که از دهان اطفال جاری می شود و اکثر اوقات سبب دفع رطوبتی می گردد که در ابدان ایشان بماند، هر آینه احداث دردهای عظیم در ایشان نماید. چنانچه می بینی کسی را که رطوبت بر او غالب می شود یا دیوانه ی شود یا به فلج و بیماری هایی دیگر مبتلا می شود. پس خداوند علیم در کودکی مقرر گردانیده که این رطوبت از دهان ایشان دفع شود تا موجب صحت ایشان در بزرگی گردد و خدا بر انسان ها تفضّل کرده تا به حکمت آنچه جاهل هستند، لطف کرده و اگر انسان ها نعمت های الهی را بشناسند، هر آینه به تفکّر مشغول شوند.

این طبیعتی که شما می گوئید...
اینجا بود که مفضل گفت گروهی این موارد را یک مساله طبیعی می دانند و امام صادق (ع) فرمود: از آنان بپرس آیا این طبیعتی که شما می گوئید، علم و قدرت بر این کارها دارد یا نه. پس اگر بگویند که علم و قدرت دارد، پس به خدا قائل شده اند ولی نامش را طبیعت گذاشته اند. چون معلوم است طبیعت را شعور و اراده ای نیست و اگر بگویند که طبیعت دارای علم و اراده نیست، پس معلوم است که این افعال محکم و با اتقان از طبیعت بی شعور صادر نمی شود. پس همانگونه که می دانی خدا همه چیز را با اسباب جاری کند و افراد جاهل بر این اسباب نظر افکنده اند و از مسبب الاسباب غافل شده اند.

کتاب توحید مفضل
کتاب توحید مفضل با ترجمه های گوناگونی منتشر شده و ترجمه های جدید نسبت به سایر ترجمه ها برای نوجوانان مناسب است. برخی هم این کتاب را به زبان کودکانه نوشته اند. در این کتاب مباحثی همچون حکمت آفرینش هر یک از اعضای بدن، چگونگی هضم غذا، شرافت انسان به سایر موجودات، حواس پنج گانه در انسان، ساختمان دل، فواید فراموشی، منافع حیا، شگفتی های حیوانات و طبیعت و همچنین در حکمت وجود ناملایمات و مصیبت ها مطالب متنوعی بیان شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902661

دیگر خبرها

  • جامی که خیلی زود شگفتی‌ساز شد
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!
  • شمس‌آذر و فرصت خلق‌‌شگفتی در سیرجان!
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • شوک بزرگ به شگفتی‌سازان لالیگا؛ احتمال سقوط به دسته 2 و محرومیت از لیگ قهرمانان!
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • جنجال‌سازان مسابقات کشتی مازندران در انتخابی تهران!